Home  Sociëteit  Agenda  95-jarig lustrum: Jubileumfeest

22 sep zaterdag • 2018

95-jarig lustrum: Jubileumfeest

Vereniging Bosch en Duin 1600 pxWe pakken groots uit: borrel, walking dinner en een 'big' jazzband...

op het 95-jarig jubileumfeest van Vereniging Bosch & Duin e.o.
En op een unieke plek: in een echte ‘oude’ F15 shelter die is omgetoverd in een feestlocatie.

Alle leden van Vereniging Bosch & Duin e.o. zijn van harte welkom, jong en oud! Dat spreekt vanzelf. Maar niet alleen de leden van onze vereniging: woont u in Bosch en Duin, Huis ter Heide of Den Dolder, wij ontmoeten u graag op ons 95-jarig jubileum!

Foodtruck 1In en rondom de shelter bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom. Hier vindt rond die tijd de prijsuitreiking van de Toertocht met auto's plaats, waaraan ook u kunt deelnemen. Zie: 95-jarig lustrum: Toertocht Bosch en Duin e.o. Een perfecte locatie en gelegenheid om - onder het genot van een borrel - bijzondere auto's van deelnemende teams aan de Toertocht te bewonderen. Het walking dinner is helemaal 'in': bij de trendy foodtrucks komt iedereen aan zijn of haar trekken.

West coast big band bewerktDit alles onder begeleiding van de 11 man grote West Coast Big Band, waarop u natuurlijk uitgebreid kunt dansen. Bent u niet zo van het dansen: we zorgen ook voor hoekjes waar u rustig kunt bijpraten.
Het lustrumfeest (met deelname aan het hippe walking dinner) duurt tot circa 22.00 uur.
Wel even inschrijven; de toegang bedraagt € xxx

Meer in agenda

Naar het agendaoverzicht