Home  Adverteerders  Onze adverteerders

Onze adverteerders

Logo accolade zorg en thuis
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunt Accolade mensen, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.

Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent. Samen met u maken we een plan voor de zorg en behandeling, dat we minimaal twee keer per jaar bespreken en zo nodig opnieuw afstemmen.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.
Christelijke zorg heeft ons hart. We ondersteunen cliënten vanuit een christelijke overtuiging. Dat ziet u terug in respect en liefde voor de ander.

---------------------------------------------


De Laren logo 600x336
Heeft u nu of op termijn zorg nodig?
Villa Hoefstaete ligt in een prachtige bosrijke omgeving aan de Vossenlaan in Bosch en Duin. U kunt hier in geborgenheid en met behoud van privacy wonen en leven zoals u gewend bent.

De huurappartementen zijn comfortabel en zeer geschikt voor echtparen. Alle benodigde zorg- en dienstverlening (eigen keuken en wasserij) is 24 uur per dag beschikbaar.
Meer informatie? https://www.zorggroepdelaren.nl/villa/hoefstaete