Home  Over ons  Vereniging Bosch & Duin en omstreken

Vereniging Bosch & Duin en omstreken

is opgericht vóór en dóór bewoners van Bosch en Duin en directe omgeving.
Wij zijn een vereniging die de belangen van onze inwoners ter harte neemt, vertegenwoordigt en verdedigt. De geografie bepaalt ons terrein: Bosch en Duin, Huis ter Heide en Den Dolder globaal tussen de Amersfoortse weg en de spoorlijn in Den Dolder.

De vereniging bestaat uit een bestuur en een aantal commissies. Onze aandachtsgebieden zijn ruimte, verkeer, veiligheid, natuur en milieu. Met zijn allen streven wij naar een goed samenspel met de gemeente Zeist en de verantwoordelijke instanties.

Personen Vereniging

Wetenswaardigheden
Vereniging Bosch & Duin en omstreken:

• is de oudste buurtvereniging van de gemeente Zeist
  • viert in 2018 haar 95-jarig bestaan
  • telt meer dan 500 aangesloten huishoudens
  • brengt in nieuwsbrieven haar leden op de hoogte van wat er speelt
  • organiseert iedere 3e woensdag van de maand een sociëteitsavond met een maaltijd en een lezing
  • beheert en onderhoudt de website www.verenigingboschenduin.nl
  • geeft het kwartaalblad ‘Bosch & Duin Magazine’ uit

Met dit alles is Vereniging Bosch & Duin e.o. een van de actiefste buurtverenigingen van Nederland.

Statuten, Jaarrekening en Ledenadministratie
Onze statuten zijn voor het laatst in 2011 vastgesteld: Akte van statutenwijziging.
De jaarrekening kunt u opvragen bij het secretariaat: secretaris@verenigingboschenduin.nl.
Voor vragen en opmerkingen over het lidmaatschap: ledenadministratie@verenigingboschenduin.nl