Home  Nieuws  Online informatiebijeenkomst op 26 november: Heel Zeist Isoleert (en ventileert)

Online informatiebijeenkomst op 26 november: Heel Zeist Isoleert (en ventileert)

Een goed geventileerd én comfortabel huis, juist nu!

Mijn Groene huis informeert bewoners van de gemeente Zeist over isoleren, ventileren en de collectieve isolatie-actie ‘Heel Zeist Isoleert’ tijdens de informatieavond op 26 november. Ook wordt de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor isolatiemaatregelen uitgelegd. Door de strengere regels rondom Corona is de informatie-avond online. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Aanmelden kan via www.heelzeistisoleert.nu

Mijn Groene Huis helpt huiseigenaren in de gemeente Zeist met het maken van de goede keuze bij het isoleren van de woning. Extra aandacht besteden we aan ventilatie. Want isolatie en ventilatie zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar in een warm en comfortabel huis met een gezond binnenklimaat. En niet onbelangrijk: je bespaart flink op de energiekosten. Met een goede spouwmuurisolatie kan je bijvoorbeeld zo’n 20-30% besparen op de energiekosten, elk jaar weer!

De presentatie over isolatie wordt gedaan door de onafhankelijke isolatiedeskundige Frank de Vries. Hij vertelt tijdens de avond ook over zijn ervaringen, Frank heeft al honderden huizen in Zeist bezocht en kent de lokale situatie heel goed. Annemiek Verstappen van Mijn Groene Huis vertelt over de collectieve actie en de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Voor de collectieve actie werken we samen met van de Bunt Isolatietechniek, zij hebben een scherp collectief aanbod gemaakt voor huiseigenaren van vloer-, bodem- en spouwmuurisolatie. En zij bieden goede kwaliteit in de uitvoering. Meedoen met de collectieve actie levert prijsvoordeel op. En als buren eveneens besluiten hun woning te isoleren levert dat nog meer voordeel op.

Lees meer over de isolatiemogelijkheden, advies en de collectieve actie op www.heelzeistisoleert.nu

Mijn Groene Huis

Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en dé onafhankelijke partij van de gemeente Zeist (Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide) die huiseigenaren helpt bij het energiezuiniger maken van hun huis. Kijk voor meer info op: www.mijngroenehuis.nu en vind ons op Facebook, Twitter, Nextdoor en Instagram: @mijngroenehuis