Home  Nieuws  Historisch Ommetje Den Dolder

Historisch Ommetje Den Dolder

Nieuw initiatief van Sportief Zeist en Historische Vereniging Den Dolder: Historisch Ommetje Den Dolder gaat op 6 augustus a.s. van start.

Sportief ZeistElke 1e donderdagochtend van de maand om 11.30u start vanaf Pelita een wandeling naar een bijzondere plek met een verhaal in Den Dolder. Wilt u rustig mee wandelen en deze bijzondere plekken ontdekken in uw eigen woonplaats, sluit dan gerust aan. 

Op 6 augustus a.s. gaat de 1e historische wandeling naar het tegelmozaïek in de spoortunnel bij DOSC. Deze twee tableaus zijn gemaakt op basis van tekeningen van leerlingen van de basisschool. Hetty Beekman zal uitleg geven. 

Overige data om aan te sluiten zijn 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december 2020 met de Start van het Ommetje om 11.30u. Duur van de wandeling 45 minuten. Deelname is gratis, opgave voor deze wandeling gewenst bij Margot van Meander Omnium/Pelita of mail naar SportiefZeist 

Naast dit maandelijks historisch Ommetje kunt u ook wekelijks om 11.30u aansluiten voor een wandeling door het dorp Den Dolder met de buurtsportcoach Carin Kuijpers vanaf Pelita. 

Adres Pelita:
Doctor Ramaerlaan 4
Den Dolder