Home  Nieuws  Informatiebijeenkomst over zonnepanelen via "zon op Zeist" op 8 juli 2020

Informatiebijeenkomst over zonnepanelen via "zon op Zeist" op 8 juli 2020

Zonnepanelen villaIn april hebben wij u attent gemaakt op een duurzaam initiatief van mijngroenehuis.

Zij organiseren op 8 juli a.s. een informatiebijeenkomst over zonnepanelen.

Wist u dat de maanden april en mei de meest productieve maanden zijn geweest van de afgelopen 5 jaar in de productie van zonne-energie? Zonnepanelen blijven zich zo terugverdienen binnen 7 jaar, zelfs wanneer de salderingsregeling trapsgewijs afgebouwd wordt vanaf 2023! Ook in uw wijk kunnen op veel daken zonnepanelen. Tijdens de bijeenkomst op 8 juli kunt u de zonnekaart van uw wijk bekijken en heeft u een indicatie of uw dak geschikt is, zodat u geen geld laat liggen als u uw dak niet benut.

Op dit moment is er veel belangstelling voor een zonne-installatie op het eigen dak. Bij Mijn Groene Huis merken ze dat ook: er zijn al meer dan 70 aanmeldingen voor de collectieve Zon op Zeist actie. Die organiseert Mijn Groene Huis al voor de vierde keer. Als u deelneemt profiteert u van de aantrekkelijke prijs en garantievoorwaarden in het collectieve aanbod van Green Recovery, de door Mijn Groene Huis geselecteerde partner voor deze actie. En als u met de buren meedoet heeft u nog meer prijsvoordeel. Dat kan oplopen tot € 350 als meerdere bewoners van de straat meedoen.

Informatiebijeenkomst op woensdag 8 juli in het Witte Kerkje, Amersfoortseweg 47
Om u te informeren over zonnepanelen en de collectieve actie organiseert Mijn Groene Huis op 8 juli een informatiebijeenkomst. De presentatie wordt gedaan door Evelien Raap van Mijn Groene Huis en Bart Willem Smink, eigenaar van Green Recovery.
Tijdens deze bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Korte uitleg collectieve actie Zon op Zeist door Mijn Groene Huis
  • Zonnepanelen (door Bart Willem Smink van Green Recovery)
  • Ontwikkelingen in de markt
  • Uitleg werking, mogelijkheden en aandachtspunten
  • Toelichting collectief aanbod/ garanties/ de burenkorting
  • Afbouw salderingsregeling
  • Bespreken voorbeeldofferte
  • Ervaringsverhaal bewoner Adri Odding
  • Vragen

Het begint om 20.00 uur. Aanmelden is verplicht; in verband met de Coronamaatregelen mogen er maximaal 30 personen toegelaten worden. U kunt zich aanmelden via contact@mijngroenehuis.nu onder vermelding van bijeenkomst 8 juli, uw naam en aantal personen. Of meld u aan via de website  Zonopzeist

Vragen over de actie? Mail op contact@mijngroenehuis.nuof bel op werkdagen via het algemene nummer: 030 3690051.

Mijn Groene Huis
Mijn Groene Huis is onderdeel van Stichting Energie Zeist en helpt bewoners in de gemeente Zeist met het realiseren van een energiezuinige woning. Dit doen ze met subsidie van de gemeente Zeist. Kijk voor meer info op: mijngroenehuis en op facebook, twitter en instagram: mijngroenehuis.