Home  Nieuws  Maaltijd van Zeist, 1-6 oktober 2018

Maaltijd van Zeist, 1-6 oktober 2018

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! U heeft er wellicht al wat over gehoord of de berichten in de krant gelezen. Ook op www.maaltijdvanzeist.nl kunt u van alles vinden.

Van 1 tot en met 6 oktober gaan raadsleden én ambtenaren in gesprek met de samenleving over het goede leven in Zeist. Zij schuiven letterlijk aan bij de inwoners en ondernemers en nodigen hen uit om hun ‘recept’ - ideeën en suggesties - voor een goed leven in Zeist te delen. Dat ‘aanschuiven’ kan overal; in de supermarkt, op het voetbalveld, op straat, na een muziekrepetitie of een vergadering van een ondernemersvereniging…

De basis voor deze gesprekken ligt in de 10 thema’s (opgaven) uit het hoofdlijnenakkoord 2018-2022. De gemeenteraad is nieuwsgierig in hoeverre inwoners en ondernemers op deze thema’s aanvullingen hebben, slimme tips hebben voor de uitvoering ervan en/of zelf een bijdrage willen leveren in de uitvoering.
De oogst wordt opgenomen in een ‘receptenboek’. De gemeenteraad beslist uiteindelijk welke ideeën wel en niet uitgevoerd kunnen worden, als er iets van de gemeente nodig is.Flyer Maaltijd van Zeist_Pagina_1

We hopen natuurlijk op mooie gesprekken, die enerzijds veel inhoud opleveren. Anderzijds gaat het in de Maaltijd om het samenwerken met de samenleving, om elkaar te leren kennen. En daar hopen we veel van te leren. De lokale democratie en interne organisatieontwikkeling gaan zo hand in hand!

Oproep!
Kom naar een van de centrale bijeenkomsten:

Dinsdag 2 oktober : 19.30 uur Den Dolder: De Kameel, Dolderseweg 167
Woensdag 3 oktober : 18.00 uur Austerlitz Eet inwoners Austerlitz en Raad
Woensdag 3 oktober : 10.00 - 11.00 uur Noord: Inloopuur, WSP Noord Johan van Oldebarneveltlaan 103
Donderdag 4 oktober 19.30 - 21.30 uur Oost: Binnenbos, Hoog Kanje 186
Vrijdag 5 oktober 17.00 - 19.00 uur West: De Koppeling De Clomp 1904
Zaterdag 6 oktober 15.30 – 16.30 uur Centrum: Torenlaantheater i.c.m. Kunstroute, Torenlaan 38

In de bijgevoegde flyer staat meer info over de Maaltijd van Zeist. En neemt u vooral ook een kijkje op www.maaltijdvanzeist.nl. Denk mee, doe mee!