Home  Nieuws  Duurzaam op dreef: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Duurzaam op dreef: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Samen duurzaam Zeist 26 september 2018 andere uitsnedeSamen Duurzaam Zeist presenteert een groot deel van de 22 projecten uit 2018 en hun resultaten.
Bovendien is er geld voor nieuwe initiatieven. Heb je ideeën voor een Duurzaam Zeist? Wil je zien wat er mogelijk is? Kom langs voor inspiratie en informatie!

Datum: 26-09-2018
Inloop: 19:00 uur, start 19.30 uur
Einde: 22:00 uur
Locatie: Gemeentehuis, het Rond, Zeist

Veel werkgroepen van Samen Duurzaam Zeist laten op 26 september met trots zien wat het resultaat is van hun bijdrage aan een duurzamer Zeist. Sommige in de vorm van een presentie, andere gaan bij hun tafel met je in gesprek. Wil je zien wat er mogelijk is? Heb je zelf ideeën voor een Duurzaam Zeist? Wil je je omgeving gezonder en duurzamer maken? Laat het weten, want er komt een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Kom langs voor informatie en inspiratie!

Samen meten aan Luchtkwaliteit (SMAL) laat bijvoorbeeld zien wat er sinds het eerste meetkastje al bekend is geworden over de luchtkwaliteit en Egon en Bart vertellen je enthousiast hoe je mee kunt doen in het meetnetwerk.
Er zijn ook projecten rond zwerfafval, energiebesparing of opwekking. Uiteraard is er aandacht voor bijen, deelbakfietsen, Operatie Steenbreek en we vertellen je graag over de rijkdom van ons Geopark Heuvelrug i.o.!
Dit is nog maar een kleine greep. De trekkers van alle pijlers zijn vertegenwoordigd en zij ontmoeten je graag!

Zie ook: pijler 4, uitgelicht...