Home  Nieuws  Uitnodiging presentatie enquêteresultaten

Uitnodiging presentatie enquêteresultaten

Logo samen duurzaam ZeistHoe denken inwoners van de gemeente Zeist over duurzaamheid? Samen Duurzaam Zeist wilde dat graag weten en zette daarom eind vorig jaar een enquête uit onder 28.000 huishoudens in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist. Met vragen als: wat vindt u belangrijk? Aan welke acties wilt u meedoen? Waarover wilt u informatie? Wat wilt u dat anderen net als u gaan doen? En welke ideeën zou u samen met anderen willen uitvoeren?

De binnengekomen reacties zijn verwerkt en hebben veel opgeleverd. Informatie die Samen Duurzaam Zeist graag wil delen met iedereen die een schone, gezonde, groene en duurzame leefomgeving belangrijk vindt.
Daarom presenteren zij de resultaten van deze enquête. Iedereen is van harte uitgenodigd om de presentatie bij te wonen.

Datum: woensdagavond 17 januari
Tijd: 20.00 - 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Leescafé van Bibliotheek Idea, Markt 1, Zeist
Aanmelding gratis: www.samenduurzaamzeist.nl.

Een van de onderzoekers is Gerrit van den Dool. "De enquête toont aan dat het thema duurzaamheid leeft onder de Zeister bevolking!" aldus Van den Dool die woensdagavond de presentatie voor zijn rekening neemt. Hij zal de aanwezigen tonen welke conclusies er nog meer uit de enquête getrokken kunnen worden. Daarna zal Evert Jan van Hasselt (Samen Duurzaam Zeist) schetsen wat er verder met de uitkomsten gebeurt. Tussendoor kunnen vragen gesteld worden. Aansluitend is er onder het genot van een drankje gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Over de enquête, maar ook over (eigen) ervaringen, ideeën, plannen en mogelijkheden. Gespreksleider is Job Boot.

Met dank aan de Nieuwsbode