Home  Sociëteit  Agenda  Hazenpeper & Zagerij Zeist

Meld u aan voor dit evenement

20 dec woensdag • 2023

Hazenpeper & Zagerij Zeist

Traditiegetrouw Hazenpeper

De laatste sociëteitsavond van 2023 en tevens het gezelligste kerstdiner van het jaar! leuke gesprekken, heerlijke gerechten, warme en koude dranken. En… een beproefde muzikale verwennerij door Zagerij Zeist, die ook een sfeervol optreden op ons lustrumfeest verzorgde. Voor deze gelegenheid speelt en zingt de band een keur aan bekende kerstnummers. Wilt u meer weten over Zagerij Zeist: Zagerij Zeist | Facebook

De bar gaat open om 18.30 uur en het buffet wordt geserveerd om 19.00 uur.

Locatie: Tennisvereniging Bosch & Duin, Dennenweg 6,
3735 MS Bosch en Duin

Datum: 20 december 2023

Kosten: € 14,00

ATTENTIE & REMINDER

Helaas komen no-shows nog steeds voor. Aanmelden is niet vrijblijvend, op de aan-meldingen baseren wij de in te kopen maaltijden. Wel aanmelden en niet komen betekent niet alleen tegenslag voor de sociëteit, maar ook een financiële schadepost voor de vereniging. Dat geld geven wij graag beter en anders uit.

Meld u aan uiterlijk maandag 18 december 12 uur door het aanklikken van bovenstaand aanmeld-vak.

Heeft u zich aangemeld en kunt u onverhoopt niet of met minder personen komen, laat het ons ook uiterlijk maandag 18 december 12 uur weten.

LET OP: U kunt alleen inloggen, als u uw lidmaatschap op de website heeft geactiveerd. Heeft u dat nog niet gedaan of lukt het inloggen niet, neem dan contact met ons op en Stuur ons een e-mail.

LET OP: Heeft u zich niet tijdig afgemeld, dan zullen wij de kosten van de maaltijd (€14,- p.p.) in rekening brengen.