Home  Sociëteit  Agenda  Natuureducatie JEUGD
16 okt maandag • 2023

Natuureducatie JEUGD

Natuureducatie

Clara Timmerman van Paardenbloem Natuuractiviteiten is een bevlogen natuurdocent. Met haar ervaring in het gidsen van natuurwandelingen en natuuractiviteiten voor kinderen bij het IVN, heeft ze in 2007 haar eigen onderneming opgezet. Uitgangspunt is respect voor de natuur en beleven van de natuur. Graag laat ze met haar natuureducatie kinderen de natuur beleven, voelen en kennis opdoen!
Zijn jullie al eens in het natuurgebied van het bos en de stuifduinen bij Driebergen geweest? Volgens Clara een prachtige plek om met de kids op avontuur te gaan, ze heeft hiervoor een mooi programma samengesteld. De kinderen gaan speuren naar dieren, diersporen zoeken, kleine beestjes zoeken, paddenstoelen bekijken. Dwars door het bos! We ontdekken een zandverstuiving met een vennetje en bomen waar we een hut onder kunnen bouwen!

Aanmelden Natuureducatie
Inschrijven voor één of beide activiteiten kan tot en met ZATERDAG 14 oktober via de aanmeldknop hierboven. Je komt op onze website waar je inlogt en je je kind(eren) kunt aanmelden voor:

Activiteit: Natuureducatie
Datum: Maandag 16 oktober
Locatie: ‘Vennetje het Heihuis’, tegenover Restaurant Klein Zwitserland, Driebergen
Leeftijd: 5 - 10 jaar
Starttijd: 13:30 uur (inloop vanaf 13:15 uur)
Eindtijd: 15:30 uur
Eigen bijdrage: € 10,- per kind
De middag wordt begeleid door de Jeugdcommissie en Clara. Meer info over Clara en haar natuuractiviteiten vind je op https://www.paardebloem.org/

Vragen? Stuur ze gerust via jeugd@verenigingboschenduin.nl of via de app. We hebben namelijk een appgroep voor alle ouders met kinderen (tot 18 jaar) hier in Bosch en Duin. Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten én in contact komen met andere ouders? Laat het ons dan weten, dan voegen we je/jullie toe!
Hartelijke groeten,

Daphna en Victoria, jeugdcommissie