Home  Sociëteit  Agenda  Rare vragen bestaan niet!

Meld u aan voor dit evenement

18 mrt woensdag • 2020

Rare vragen bestaan niet!

Plane-1598084_640Vliegangst komt veel voor. Eén derde van de volwassenen heeft er last van. Soms heel erg, soms een beetje en het kan iedereen overkomen. Vaak is vliegangst een gevolg van andere klachten, zoals claustrofobie, angst voor ongelukken, hoogtevrees of controledrang.

Gelukkig is vliegangst goed te behandelen. Stichting VALK is gespecialiseerd in angsten, waaronder vliegangst. De behandelmethoden van de stichting zijn toonaangevend in de wereld. 

Frank van der LindenFrank van der Linden (67)
is als piloot lange tijd in dienst geweest van de KLM. Na zijn pensionering heeft hij nog ruim 6 jaar parttime in het buitenland gevlogen. Sinds 1999 woont hij in Huis ter Heide, een prima uitvalsbasis voor zijn nieuwste hobby: zweefvliegen op de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Daarnaast tennist hij en is hij lid van onze vereniging.

Als vrijwilliger heeft Frank jarenlang bij de Stichting VALK meegewerkt aan de behandeling van mensen met vliegangst. Op woensdag 18 maart geeft hij een presentatie over de behandeling van vliegangst onder het motto “Rare vragen bestaan niet!”

De bar gaat als altijd open om 18.30 uur en Suci Barkhuis serveert om 19.00 uur een buffet. Vergeet u niet zich uiterlijk 16 maart aan te melden?

Locatie: Tennisvereniging Bosch & Duin
Dennenweg 6, 3735 MS Bosch en Duin
Bar open: 18.30 uur
Buffet: 19.00 uur
Kosten diner: € 10

Meer in agenda

Naar het agendaoverzicht