Home  Sociëteit  Agenda  De hekkensluiter: Het kerstdiner...
18 dec woensdag • 2019

De hekkensluiter: Het kerstdiner...

... op de laatste sociëteitsavond van 2019.
Als altijd bent u van harte welkom bij het gezelligste kerstdiner van het jaar!

Tobi Kooiman 2De kerstboom staat weer te pronken met slingers, ballen en een piek. De hulst is uitbundig getooid en de mistletoe nodigt uit tot een kus. De kerstklokken pinkelen uitnodigend en de tafels zijn een lust voor het oog.
Ook ditmaal wachten u heerlijke gerechten, warme en koude dranken, een leuk gesprek en een bijzondere verrassing, want...

Heeft u ook altijd gedacht dat wiskundigen saaie nerds zijn? Vast wel!
Welnu… Tobi Kooiman - wiskundige, schaaktrainer en sinds kort fulltime comedian - is het overtuigende bewijs van het tegendeel. Schuif aan bij ons kerstdiner en geniet van een kort intermezzo met deze talentvolle stand-up comedian.

Tobi studeerde wiskunde, en dat was soms gewoon te moeilijk, dus dan wilde hij de tijd doden in een college waar hij niks van begreep. Hij schreef eens wat gedachten op, en dat bleek best wel grappig te zijn, want zijn vrienden lagen dubbel van het lachen. En zo is het begonnen…
Inmiddels heeft Tobi een aantal prijzen gewonnen en treedt hij regelmatig op. Op het moment neemt hij deel aan het prestigieuze Camarettenfestival dat al veel bekende comedians heeft voortgebracht. Hij is nu tot de kwart finale doorgedrongen.

Vrienden en buren welkom!
Gun uzelf in deze drukke tijd een leuke avond en schuif met uw vrienden en buren aan op woensdag 18 december. Heeft u nu echt een goed excuus voor uw afwezigheid, dan wenst het bestuur van Vereniging Bosch & Duin e.o. u een kerst vol vrede en een jaar zonder verdriet of tegenslag toe.

Christmas-1103958_640Maar natuurlijk: heel graag tot de 18e!
Vanaf 18.30 uur staan wij bij binnenkomst voor u klaar met een hartverwarmend glas glühwein. Wilt u zich in verband met de planning uiterlijk op 16 december aanmelden?
En u weet… het kerstdiner is pas echt geslaagd met u erbij!

Het kerstavondteam
Sociëteit


 

Locatie: Tennisvereniging Bosch & Duin, Dennenweg 6, 3735 MS Bosch en Duin
Bar open: 18.30 uur
Buffet: 19.00 uur
Kosten diner: € 12,50