Home  Sociëteit  Agenda  Hazenpeper op 78 toeren!
U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.
19 dec woensdag • 2018

Hazenpeper op 78 toeren!

De dennentakken geuren, de kerstballen glinsteren en de lichtjes pinkelen. De wijn is ontkurkt en de hazenpeper geurt uitnodigend. Op de laatste sociëteitsavond van 2018 bent u weer van harte welkom bij onze fameuze traditie: het kerstdiner! Ons aller Suci overtreft dit jaar de stoutste verwachtingen met een 3-gangendiner.
Maar… haar kerstdiner is pas echt geslaagd met u erbij!

Christmas-decorations-1816478_640 uitsnedeWat hoort u toch op de achtergrond? Ja, u hoort het goed: ‘Er wonen 2 motten in me ouwe jas’. Van Dorus! En herinnert u zich deze nog: ‘Zij kon het lonken niet laten’? Van Wim Sonneveld. De liedjes klinken op uit de bakfiets van…

Dj ‘Play it again Sem’
In 2011 kocht Semmy Prinsen via marktplaats een oude PTT bakfiets uit de jaren 50 die hij geheel in stijl ombouwde tot dj-bakfiets: met originele draaitafels, een buizenversterker en een schat aan 78 en 33 toeren platen. Hiermee toert hij door onze omgeving als dj ‘Play it again Sem’.

Zijn verrassende en originele aanpak in combinatie met nostalgische muziek uit de jaren 50 en 60 blijkt enorm tot de verbeelding te spreken. Semmy luistert er dan ook heel wat festivals, braderieën en feesten mee op. Zijn act is zo’n succes dat hij inmiddels 5 bakfietsen heeft en dj’s die voor hem op pad gaan. Maar voor ons komt hij zelf, met bakfiets en al…

Semmy Prinsen
Kunst en muziek is Semmy Prinsen vanaf zijn vroege jeugd met de paplepel ingegoten. Op de kunstacademie ontdekte hij zijn grote liefde: de saxofoon. Hij maakte de ommezwaai naar het conservatorium. Vandaag de dag speelt Semmy in een drietal muziekgroepen: The Locals, Ottomania en zijn eigen Semmy Prinsen Trio. Dit naast zijn baan als huismeester van cultureel podium Artichok in Soest, waar hij ook de drijvende kracht is achter het jazzpodium.

VrienChristmas-table-1909796_640 uitsnededen en buren welkom!
Gun uzelf in deze drukke tijd een leuke avond en schuif met uw vrienden en buren aan op woensdag 19 december. Kunt u nu echt niet komen, dan wenst het bestuur van Vereniging Bosch & Duin e.o. u een gezellige tijd en een feestelijke start van 2019 toe.

Maar natuurlijk: heel graag tot de 19e!
Vanaf 18.30 uur staan wij bij binnenkomst voor u klaar met een hartverwarmend glas glühwein. Wilt u zich i.v.m. de planning van Suci uiterlijk op 17 december aanmelden?

Het kerstavondteam
Sociëteit

Locatie: Tennisvereniging Bosch & Duin
Dennenweg 6, 3735 MS Bosch en Duin
Bar open: 18.30 uur
Buffet: 19.00 uur
Kosten diner: € 12,50