Home  Sociëteit  Agenda  Veilig internetten, mailen en bankieren anno 2018
U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.
17 okt woensdag • 2018

Veilig internetten, mailen en bankieren anno 2018

Cyber-security-1784985_640

Internetcriminaliteit is een groeiend probleem. Door de anonimiteit en het massale bereik van internet is cybercrime zeer aantrekkelijk voor criminelen. Ze kunnen immers gemakkelijk veel slachtoffers benaderen en hebben weinig kans om gepakt te worden.

Dion Battermann, directeur bij Digital Investigation, neemt u mee in de wereld van cybercrime. Welke preventieve maatregelen kunt u treffen om te voorkomen dat ook u slachtoffer wordt?
Een actueel en belangrijk onderwerp…

Dion heeft ruime ervaring met digitaal forensisch onderzoek en preventieve maatregelen bij zowel het MKB als multinationals. Hij laat u zien hoe een hacker het netwerk van een organisatie compromitteert.

Twee bekende zaken waarbij Digital Investigation onlangs betrokken is geweest, zijn de rechtszaak tegen Schotte, voormalig premier van Curaçao, en een multinational in Azië waar men het Wannacry virus niet onder controle kreeg.
Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen!

Dion Battermann web1

Dion Battermann…

Ik ben 46 jaar en woon in Zeist. Ik ben getrouwd met Aranka en heb twee fantastische kinderen, Justin en Elisa. In de loop der jaren zijn we allemaal lid geworden van de Tennisvereniging Bosch en Duin en we zijn inmiddels een echte tennisfamilie geworden.

Natuurlijk mag een hond in dit geheel niet ontbreken. Doodle is onze, hoe kan het ook anders, Labradoodle. Met hem maak ik graag een wandeling door het bos.
Met een eigen bedrijf, tennis, een druk gezin en een hond blijft er relatief weinig tijd over voor echte hobby’s, maar voor een leuke/goede film op zijn tijd ben ik altijd te vinden. In de vakanties probeer ik ook nog wel eens een boek te lezen, maar ik moet bekennen dat ik daar vaak weinig aan toe kom.

Misschien komt dit ook wel omdat ik eigenlijk slecht stil kan zitten…

Natuurlijk beginnen we de avond met het buffet van Suci Barkhuis.
De kosten hiervan zijn € 10. Vergeet u niet zich aan te melden?
Laat het u smaken!

Leyla Boumans
Voorzitter Sociëteit

Locatie: TVBD
Dennenweg 6
3735 MS Bosch en Duin

Bar open: 18.30 uur
Buffet: 19.00 uur
Lezing: 20.00 uur