Home  Sociëteit  Agenda  95-jarig lustrum: Toertocht Bosch en Duin e.o.

22 sep zaterdag • 2018

95-jarig lustrum: Toertocht Bosch en Duin e.o.

DSC_6199.JPGDe autoliefhebbers binnen onze vereniging kunnen opnieuw hun hart ophalen!

Degenen die tijdens ons vorige lustrum hebben deelgenomen aan onze eerste toertocht, praten er nog steeds over. Het was dan ook wel heel erg leuk. Dezelfde organisatie helpt ons ook nu weer bij de toertocht. En wilt u uw rijvaardigheid testen? Voor de liefhebbers hebben we deze keer een rijvaardigheidsproef toegevoegd.
Nieuwe deelnemers nodigen we natuurlijk ook van harte uit!

Vanaf 11.00 uur zal iedere 5 minuten een auto vertrekken van vliegbasis Soesterberg.
We hopen weer op veel deelnemende teams (5 jaar geleden hadden we maar liefst 25 teams!) met soms heel bijzondere en mooie exemplaren van deelnemende auto’s: Wie overtreft dit keer de FACEL (Forges et Ateliers de Construction d'Eure et de Loire) VEGA van 5 jaar geleden?
Maar laat u vooral niet afschrikken: met uw auto van alledag bent u net zo welkom! Wel zo comfortabel nietwaar?

DSC_0031.JPG

De verwachting is dat rond 16.00 uur alle auto’s weer binnen zullen zijn op de vliegbasis.
Rond die tijd vindt ook de prijsuitreiking plaats.

De prijsuitreiking gaat naadloos over in het grote feest.

Meer in agenda

Naar het agendaoverzicht