Home  Sociëteit  Agenda  Architectuur: van brievenbus tot transformatie
U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.
18 apr woensdag • 2018

Architectuur: van brievenbus tot transformatie

Brievenbus 11Alweer de laatste lezing van dit seizoen en één die veel stof zal doen opwaaien.
Want hoe is het met uw brievenbus gesteld? Heeft u er iets moois van gemaakt? Of is het zo’n groen geval, dat aan zijn paal hangt te wiebelen? En past hij wel bij uw onderkomen?

Brievenbus 1280 (1)Christian heeft de brievenbussen en bijbehorende villa’s in Bosch & Duin e.o. eens kritisch onder de loep genomen. Onder het motto: over smaak valt wel degelijk te twisten. Benieuwd of uw brievenbus door de ballotagecommissie komt? Of hebt u geluk en ontspringt u de dans? Pfff…
Zo niet, er is hoop want Christian is transformatiespecialist en kan uw brievenbus ongetwijfeld omtoveren tot iets moois.

Als de tijd het toelaat, zal Christian tenslotte kort iets laten zien van zijn specialisme: interessante transformatieprojecten waar hij op dit moment aan werkt, onder andere in Amsterdam en in Driebergen.

_DSC5015Christian Bouma
is architect en transformator, gespecialiseerd in het omvormen van gebouwen. Zijn studie aan de TU Delft heeft hij in 1985 afgerond en daarna is hij aan de slag gegaan als architect. Sinds 2008 is hij eigenaar van Studio C Architecten in Amsterdam en Bosch en Duin (www.studiocarchitecten.nl). Daarnaast treedt hij regelmatig op als gastdocent, onder andere aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en de TU in Eindhoven.


Christian woont samen met Mieke Heim in Bosch en Duin en is lid van zowel de bewoners- als van de tennisvereniging.