Home  Sociëteit  Agenda  Speuren in het Nationaal Militair Museum

Meld u aan voor dit evenement

2 apr zondag • 2023

Speuren in het Nationaal Militair Museum

Kraak de kluis van de kolonel

Met dit speurboekje gaan de kinderen op zoek naar 8 voorwerpen in het museum. Bij elk voorwerp beantwoorden ze een vraag en plakken ze de bijbehorende sticker op de ‘kluis’kaart. De speurtocht voert onder andere langs harnassen, kanonnen, ziekenwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters. Wanneer de kluiskaart vol is mogen de leerlingen terug naar de infobalie in de entreehal. Daar ontvangen de kinderen van de gastheer of gastvrouw nog een speciale NMM-dogtag als beloning!

Speurtocht militair museum

De Jeugdcommissie zal bij het museumbezoek aanwezig zijn. We gaan ervan uit dat je als ouder samen met je kind(eren) gezellig meekomt. Als het mooi weer is en er na afloop animo voor is, kunnen de kinderen buiten spelen en de ouders wat drinken in het nabijgelegen Soesterdal (restaurant met speeltuin).

Inschrijven voor de rondleiding en speurtocht kan tot en met MAANDAG 27 maart via de aanmeldknop hierboven. Je komt op onze website waar je inlogt en je je kind(eren) kunt aanmelden.

Datum: zondag 2 april

Locatie: Verlengde Paltzerweg 1, Soest

Leeftijd: tot 8 jaar

Starttijd: einde ochtend

Duur: +/- 2 uur

Eigen bijdrage: Museumentree (gratis met museumjaarkaart). Zie voor actuele prijzen: https://tickets.nmm.nl/nl/tickets/

Minimum aantal kinderen: 8

Wacht niet te lang met aanmelden; vol is vol. Bij te weinig aanmeldingen gaat de activiteit niet door.

Vragen? Stuur ze gerust via jeugd@verenigingboschenduin.nl of via de app. We hebben namelijk een appgroep voor alle ouders met kinderen (tot 18 jaar) hier in Bosch en Duin. Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten én in contact komen met andere ouders? Laat het ons dan weten, dan voegen we je/jullie toe!

Hartelijke groeten,

Daphna en Victoria, jeugdcommissie