Home  Sociëteit  Agenda  Hazenpeper en glühwein!

19 dec woensdag • 2018

Hazenpeper en glühwein!

Christmas-decorations-1816478_640 uitsnedeMogen wij vast een reservering maken in de drukke agenda?

Op de laatste sociëteitsavond van 2018 bent u van harte welkom voor een geweldige traditie: het kerstdiner! Zoals gebruikelijk in het clubhuis van de tennisvereniging aan de Dennenweg in Bosch en Duin.

Geheel in stijl starten we met een hartverwarmende glühwein. Daarna serveert Suci Barkhuis een overheerlijke hazenpeper met alles erop en eraan.

Om 18.30 uur gaat de bar open; wij verzoeken u om 19.00 uur binnen te zijn.

Christmas-table-1909796_640 uitsnedeHet kerstdiner is bij uitstek de gelegenheid om uw buren en vrienden uit de omgeving van Bosch en Duin fijne feestdagen te wensen. Neem ze gerust mee en praat na het diner nog even na onder het genot van een drankje.

Heel graag tot de 18e! Als u deze avond echt niet kunt komen, wensen wij u een gezellige tijd samen met uw familie en een feestelijke start van 2019.

Namens het bestuur,
Leyla Boumans, Sociëteitscommissie